fotbollströjor

imponerat vid ett antal tillfSevillas skottstoppare Alfonso Pastor efter att han imponerat

sevilla ligger för fotbollströjor nummer tillfälle någon annanstans


Nästan varje europeisk superklubb man kan tänka sig ryktas vara intresserad av Sevillas skottstoppare Alfonso Pastor efter att han imponerat vid ett antal tillfällen mellan pinnen.

Sevilla ligger för närvarande fyra i La Liga, 15 poäng före sin närmaste utmanare med Champions League -fotboll nästa säsong bekräftat, men kommer de att ha sitt nummer ett när det första gruppspelet rullar runt?

Vid bara 20 års ålder kunde Pastor realistiskt spela i ytterligare två decennier på högsta nivå och som ett resultat har uppmärksammats Barcelona, ​​Real Madrid, Atlético Madrid och Europa League -finalisterna Villarreal samt Premier League -titanerna Liverpool.

Med ett antal år kvar att spela på den högsta nivån är möjligheten att signera målvakten på en fri när säsongen är slut en låg risk, hög belöningsaffär som säkert kommer att säkerställa att Pastor har ett val av ett antal topp- lagklubbar.

Spanjoren har redan visat god mental styrka för att återhämta sig från en debut att glömma efter att han skickade fyra första gången han tog på sig en Sevillatröja när de välkomnade Chelsea till Ramón Sánchez Pizjuán -stadion köpa fotbollströjor.

Olivier Giroud gjorde alla fyra på en kväll som pastorn inte ens var tänkt att spela, kastad in i den djupa änden strax före avspark efter dåvarande nummer ett Tomas Vaclick drabbades av en skada i uppvärmningen.

Pastor gjorde en rad imponerande räddningar på natten för att hålla mållinjen något respektabel, men att släppa in fyra på din debut är ett bittert piller för alla målvakter att svälja köpa fotbollströjor.

Pastor har varit med i klubben sedan akademins tidiga led, och kan se att det är ett fall av att han är på hans sida i så ung ålder.

Chansen att gå med i en av Europas elit kommer sannolikt att presentera sig igen i ett senare skede av sin karriär och erbjuda honom åtminstone ytterligare några år med sin pojkeklubb maillot foot pas cher.

Liverpool kommer att se Pastor som den perfekta undersökningen till nuvarande nummer ett Alisson Becker, som gjorde sitt första karriärmål på söndagen på det mest dramatiska sättet, och kom fram till en sista-gasp hörna för att åka hem och säkerställa en viktig tre poäng tillbaka till Merseyside.

Den röda nuvarande back-up är före detta West Ham-skottstopparen Adrian, som har begått ett antal högprofilerade misstag under sin tid på Anfield.

Adrian kommer sannolikt att avvisa ett nytt kontrakt hos de röda för att söka ett nytt tillfälle någon annanstans.
fotbollströjor
koszulki piłkarskie
köpa fotbollströjor